- Thank you received: 0
MIT campus
Persze közben mindenképpen segíteni is kell Azuminak a készül?désben, bár bízom benne, hogy Crystal is segít ebben. És utána indulunk. Bár eléggé zavar, hogy Azumi tényleg nagyon fáradt.
- Attól félek, hogy én meg az év közben leszek fáradt, mindenféle bulik nélkül is. S már látom, hogy a vizsgaid?szak sem lesz jó. Els?sorban a sok UV miatt.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Lehet már valamit tudni amúgy az órarendedr?l? Azt már tudom, hogy az enyém ritka zsúfolt lesz. És nem minden professzor t?nik jó embernek. De persze akad olyan akit szerintem kedvelni fogok. PErsze lehet, hogy éppen azok lesznek hosszú távon a legjobb fejek akikkel ma némi vitám volt.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Mindjárt föltörlöm..." mondja és beleiszik a bögrébe. "Ez nagyon gáz! Kénytelen voltam dobozos kávét nyitni." közli kicsit szégyell?sen mosolyogva. "Ha fekete jégr?l van szó, akkor elmondtam volna neked és nem csak találgatok. Én se tudom, hogy mi tett be nekem ennyire." iszik még egy nagy korytot. Utána percekig csendben marad, várva a hatást. "Két dolog miatt nem csinálom azt a jeges dolgot. Els?, hogy egyáltalán nem egy kicsit se hozzá. Még a végén megutálnám a spenótot, meg a lányok látványát és elfelejteném a saját nevem is. Anyuék meg ha rájönnének, tuti kicsinálnának. Semmi kedvem meghalni. Így is a plafonon vannak miattam, és tuti, hogy ha megint valami bosszantót hallanak fel?lem az elkövetkezend? két évben, nagyon megjárom."
-"Severint?" néz egy kicsit megillet?dve, majd amikor elmagyarázod, hogy kir?l van szó, belé hasít a fölismerés. "Á, Weldonra gondolsz. ?t még ismerem, de akit magából csinált, azt nem. Ennyi er?vel nyugodtan lehetett volna kalóz is. Nem tudom, hogy a Severin kódnévre hallgató Weldon 2.0 milyen." legurítja a kávéja maradékát. "Csinálok egy normálisat is. Most már biztos, hogy nem vétem el és az jobb lesz, mint ez a híg szintetikus izé. Oké, hogy Boss meg minden, de szerintem víz, koffein, barna festék és aroma." [A Boss az egy japán dobozos kávét [is] gyártó cég, az egyik legkedveltebb márka, de ugye a nagyüzemi gyártás...] ezzel neki is áll rendes presszókávét készíteni, amikor hangos hívásjelzés jön.
-"Bocs, de inkább nem csatlakozok be. Kihangosítást!" adja ki a parancsot a kommunikátornak.
-"Hello! Hello!" ismer?s hang, de ekkor még nem esik le, hogy ki hívhatja ilyenkor Azumit. Kis szünet után a hívó fél folytaja, ekkor gyorsan lepörög a szemed el?tt az a b?nlajstrom amit ehhez a fickóhoz társítottál, azon felül, hogy tiszta dilis. "Verdammte Telefon! Kann ich bitte mit Azumi Renraku sprechen?" [Kib***ott telefon! Beszélhetnék Azumi Renrakuval?] Azumi szemei elkerekednek és a meglepetést?l meg sem tud szólalni. "SCHEIßE! Hab ich mich verwälen? Nie... Hello!" [PI***BA! Félretárcsáztam volna? Frászt!]
-"Ki beszél?" kérdezi Azumi kissé sért?dötten. Persze már ? is sejti, hogy kir?l lehet szó, de ennyire elfelejteni az illemet...
-"Tschuldigung... izé bocs... Otto vagyok, Otto Keisinger..."
-"Szerintem mellényúltál, Otto, mert a nevem nem Renraku. Biztos, hogy engem keresel?"
-"Te vagy az aki a hadnaggyal jársz, nem? Tudod, azzal a lánnyal, csak totál elfelejtettem, hogy hogy hívják." Azumi erre egy kicsit elpirul.
-"Honnan tudtad a számom? Miel?tt rákérdeznél, a ház hozzám irányított a MAGÁN számomra, ami elvileg TITKOS."
-"Asztrálban találtam. Még az is ki volt írva mellé, hogy..." itt Otto elhallgat.
-"Mi?!"
-"Lesbisch. Nehogy összekeverje valaki a másik Azumival a macska sámánnal aki Circle Grove-os. Tényleg, hogy hívnak, mert Renrakunak volt kiírva nagy bet?kkel." Azumi ezek után a kardja után nyúl, de mivel azt nem szokása egy ideje hordani, így a reflexes mozdulat eredménytelen marad, ezzel is növelve a dühét. Csak mérgesen fúj egyet.
-"AZT... A... K***A!" mondja szünetet hagyva minden szó között, mintha csak tízig számolna. Fél perc múlva újból megszólal:
-"Oké Otto. A nevem Azumi Watanabe. Ha még egyszer Renrakunak hívsz, leszedem a fejed! Azt a szutykot meg remélem leszedted vagy elvarázsoltad, vagy nem tudom mit kell vele csinálni, hogy elt?njön, de tüntesd el de nagyon gyorsan, mert SZEMÉLYES információ!"
-"Jól van, nem kell megenni! Majd leszedem mindjárt."
-"Jó." sóhajt egy nagyot Azumi. "Miért is hívtál?"
-"Mert el akarlak hívni."
-"Hová?" kérdezi Azumi a feje fölött vagy ezer láthatatlan kérd?jellel.
-"Holnapután föllépésem van, gondoltam eljöhetnél. Nem kell ám egyedül."
-"Nem hiszem Otto. Ma elfoglalt vagyok, holnap pedig nem tudom hogy alakul a dolog, de visszahívlak, jó? Aikával is meg kell beszéljem, de most le kell tennem..."
-"Gut! Tschüs!" [Oké! Szia!] köszön el Otto és már kattan is a telefon ahogy lecsukja.
-"Csak tudjam meg, hogy ki volt az a SZEMÉT!!" toporzékol még egy pár percig Azumi, az el?bbi mondatát válogatott káromkodásokkal toldva meg. Nála egyébként irtózatosan ritka, hogy káromkodjon.
-"Ti meg mi a fenét kiabáltok?" jön be Jeff. "H?! De szép piros vagy, Azumi!" teszi hozzá, miután neki is tisztelgett egyet.
-"Kösz, de adj egy cigit, jó?"
-"Visszaszoksz?"
-"Le se szoktam, csak lusta voltam kicsatlakozni érte. Meg egyébként is, csak azért csináltam, mert a szüleim mondták, hogy ne, meg Ichiro miatt, de most kell. Szétrobbanok."
-"Adhatok egyet, de kínai tüd?szaggató."
-"Nem baj, ha nagyon pocsék, majd kihajítom..."
-"Oké." nyújtja oda a dobozt Azuminak Jeff. Az els? slukk után Azumi nagyot fintorog.
-"Látom ízlik."
-"Ja, mintha az útból vágtam volna ki egy darab aszfaltot..."
-"Kösz. Na mindegy, csak azért jöttem, hogy holnap ráérsz-e? Nappal sci-fi maraton, utána meg kockulás, játékok ilyesmi. Mint a múltkor. Utána meg mához három napra egy kis gyakorlatot tartunk és elvileg önvédelemb?l nem vagy olyan rossz, ezekre a futball agyakra meg ráférne egy kis puhítás, rád meg egy kis stresszlevezetés, ahogy elnézem. Szóval ha életben hagyod ?ket és nem tördeled apró darabokra, akkor jöhetnél."
-"Te jó ég! MI VAN ITT? ÖSSZEESKÜVÉS?!" néz az ég felé elképedve.
-"Ha gáz akkor azt mondd..."
-"Nem az, csak össze kell egyeztessem a dolgokat. Ha a hallgatóságnak az a célja, hogy betáblázzon, akkor lassan sikerül. Még pár ilyen esemény és azt sem fogom tudni, hogy hol áll a fejem." fújja ki a füstöt Azumi és a félig elszívott cigi a mosogatóban landol. "Még szerencse, hogy a kurzusaimat percekben lehet mérni, kivéve azt a heti egyet, amikor nem."
-"Leszokhatnál err?l..."
-"Próbáltam..."
-"Nem a cigir?l, hanem err?l a mocsokról. Egy kisebb szállítmány van a szobámban, ha gondolod, elviheted, csak a megkezdettet hagyd meg, nekem egy doboz egy hónap, vagy kett?. Attól függ, mikor van rá alkalom, de ilyet nem akarok. A megkezdettet is csak az emlék miatt mondom, hogy hagyd meg."
-"Fel?lem oké, de tudod nekem általában két esélyes a dolog. Ellátmány, vagy ez és még ez a jobb. A harmadik esélyem a fizetésnap. Na nem zavarok, nekem még ezer dolgom van holnapig, meg aludni se ártana. Tudom, neked könny?, mert a Mátrixban alszol."
-"Jaj de vicces vagy ma este..."
-"Én mindig... Na szia!" megy ki Jeff is.
-"Jaj de bosszantó..." morog egyet Azumi immár teljesen ébren. "Nem tudom mi ütött ezekbe. Sosem voltam ennyire népszer?, hogy egy nap ketten is keressenek. Nem mintha bántam volna."
Csapat riadó!
- Nem tudom, de szerintem az elmúlt pár napban sokminden megváltozott, ami miatt hirtelen népszer?bb lettél. Eddig sokan nem értették, miért van baj akkor, ha fiúk közé hívnak, most pedig kitaláltak egy okot, így kevésbé félnek attól, hogy mi is lesz egy buliban ahova meghívnak. Ha pedig ketten érdekes párt alkotunk, meger?sítjük a házat, jó társaságot tudunk magunk köré gy?jteni, akkor okuk lesz meghívni. Érdekes és irtózatosan men? lány lettél.
Elmosolyodom
- Amúgy nem minden bosszúság miatt mérgesek ám otthon. A [i:371fyl5u]plüssdekás[/i:371fyl5u] is remek arra, hogy megmutassuk az [i:371fyl5u]otthoniak irányítása nélkül[/i:371fyl5u] is tudsz sikeres lenni. Ez bosszantó is nekik, de nem fogják megtorolni, és még sok más ötletet sem. A víz alól leginkább fölfelé törve lehet kitörni, ezért hittem el kicsit nehezen a cigit. Ha akire mérges vagy azt le akarod gy?zni, nem csak elverni vagy egy száll cigivel lenyugtatni magad, akkor le is fogod gy?zni sok területen. S akár túl is szárnyalhatod a szüleidet, és létrehozhatsz egy jobb Renrakut. Illik ehhez az olcsó cigi? Ha dohányozni szeretnél persze veszünk majd neked valamit...
- Addig amíg ki nem derül, hogy van ebben egy kis kockázat. Azt tudod, hogy eredetileg a környéken lév? repül?tér kapcsán akartam nyomozgatni, ez nem járt volna sok munkával. Annál több lett volna az egyetemi munka. Azt lehetett tudni, hogy [i:371fyl5u]tudományos fokozatért[/i:371fyl5u] jövök, és ez hosszabb id?, ezzel akarom megúszni a pentagont, stb. A részletek viszont eddig nem voltak publikusak. Mást igyekeztem sejtetni mint ami az igazság. Ellenben ahogy a repteres ügy kikerült a képb?l az egyetemnek semmi oka nincs titkolni a igazságot. Így pedig sok tapasztalatomról is kell beszélni, amib?l az egyetem, ha a "fedett nyomozás" általuk ismert története okafogyottá vált, valószín?leg nem enged.
- Magyarul sokkal több lett az egyetemi feladat mint amit elképzeltem. Persze ha id?t akarunk nyerni, akkor sok vizsgát meg lehet majd oldani a mátrixban. Ehhez viszont a mátrix hostok használatáról is kell egyezkedni... Sok professzor pedig a teremhez is ragaszkodott, nem hiszem, hogy a gépid? könnyebb történet lenne.
Elmosolyodom
- Persze el?adást tartani online lehet nem csak egyetemi gépr?l, ha te benne vagy az ötletben.
- Az UVk számát viszont meg kell próbálnom leszorítani, de még nincs sok ötletem arra, hogy ezt hogyan fogom megtenni. És alíg pár napom van rá, hogy átgondoljam. Van kedved majd esetleg segíteni?
Megmutatom neki a teend?ket, stb.
- Igen, jól sejted. Habilitáció a fokozat, innent?l pedig az egyetem szerint én is a taner?höz tartozok. És nem csak úgy mint úgy doktorandusz. Az eredményt pedig látod. A sok oktatás mellett a saját kutatásra, a nyomozásra, magánéletre is id?t szánni szép feladat lesz. [i:371fyl5u]Persze, ha sok vizsgán egy féléves projektr?l készült beszámolót kell megvédeni, akkor az UVre nem sokan fognak jelentkezni[/i:371fyl5u], kiváltképp ha nem a vizsgán d?l el a bukás, vagy siker, hanem már a félév alatt.[i:371fyl5u] Vannak ötleteim. [/i:371fyl5u]
- De azt hiszem most mennünk kell, addig kell barátokat szerezni amíg nem kezdenek el a vezetéknevemen szólítani professzor el?taggal. Utána ugyanis ez már közel lehetetlen.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?